Japan trekker anbefaling om mRNA Covid-vaksinasjon!

enigma

Fra 1 april anbefaler ikke lengre Japanske myndigheter mRNA Covid-vaksiner som en del av det offentlig finansierte vaksineprogrammet. I en statlig støttet studie knyttes mRNA-injeksjonene til overdødelighet og skyhøye bivirkningsrater siden 2021.

Japansk forskningsrapport

I forskningsrapporten som ble publisert på nyåret beskrives alvorlige konsekveser fra de eksperimentelle mRNA vaksinene. Under en japanske pressekonferansen 11. januar i år – ble et bredt spekter av skadevirkninger omtalt, deriblant økningen av en rekke kreftformer, hjerte og karlidelser, samt den dramatiske overdødeligheten.

Bivirkninger uten sidestykke

Aldri før i menneskehetens historie har det blitt rapportert så mange og så omfattende skadevirkninger av en enkelt vaksine, sier framtredende japanske forskere.

Pressekonferanse ved Japans «Vaccine Issues Study Group», 11. januar 2024.

Professor emeritus Masanori Fukushima fra Kyoto University: En systematisk gjennomgang av litteraturen har avslørt noen overraskende fakta. Tusenvis av artikler har rapportert bivirkninger etter vaksinasjon, som påvirker hvert organ uten unntak. Alt fra oftalmologi (undersøkelse og behandling av øyeskader, o.a.) til allmennmedisin til psykiatri. Disse dokumentene er foreløpig undersøkt av en gruppe frivillige leger. De har sett på hvor mange tilfeller som er rapportert av japanske akademiske miljøer. Denne typen rapportering om legemiddelbivirkninger eller lignende er enestående.

For eksempel har den aldersjusterte dødeligheten for leukemi økt. Og det er betydelige funn for brystkreft, eggstokkreft og så videre. Vi vil dele relevant informasjon med alle mens vi gir råd og ber regjeringen om hvordan de skal gå frem…..

Steigan.no

illustrasjon: adobe

Artikkelen var opprinnelig og beklageligvis postet med denne kilden, hvorpå redigert da det framkom feil og mangler i referansen:
https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1772587852733288843

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.