Dokumentar: Norge bråvåkner: Ble vi lurt?

Denne dokumentaren er en gjennomgang av koronapanedmien og myndighetens håndtering fra start til slutt. Et must å se – ikke minst svært avslørende!

Leserinnlegg hos Steigan:

Norge våkner. Ble vi lurt?

I denne filmen avslører myndighetene seg selv i beste sendetid på NRK, ved å si forskjellige og motsatte ting ved ulike anledninger. Her kommer det sannheter servert på fat. De som ikke er nok informert får sjokk, de «halvvåkne» blir «helvåkne» etter å ha sett filmen…, og vi andre er glade for at ting endelig kommer frem i lyset.  

Filmen er knallgod og viser hva som har skjedd de siste 4 årene, og ikke minst hva som kan skje om Norge sier ja til WHO i mai. Den tar opp kritikkverdige forhold i Norge, EU og WHO.

Dokumentarfilmen er satt sammen av Stortingets taler, NRK debatten, TV2, NRK Nyheter, Friis Larsen Showet, Europa parlamentet, FN og Becheim podcast med politiker Truls Mehus.

Dokumentaren tar utgangspunkt i den manglende kritiske journalistikken, som mange kjente på under pandemien. Filmen viser hvilke smittevernlover og grunnlover som våre politikere og helsemyndigheter brøt, uten at det fikk konsekvenser for de ansvarlige. Samtidig tar filmen for seg hvor kort veien er fra et demokrati til et diktatur, om Norge styres etter tillit og smittevernslover, og ikke etter grunnloven. Filmen er laget for å opplyse og informere. 

Lånt kommentar fra lokal politiker om filmen:

«Denne filmen er en av de beste og mest innformative om hva som egentlig har foregått i forbindelse med pandemien og i ettertid. Den tar også opp dette med å fjerne kontanter så WHO også kan kontrollere deg under en evt. ny pandemi samt muligheten til å få implantert en chip som kan brukes som vaksinepass, lommebok, nøkkel mm.. Ja, du leste rett.

Anbefaler ALLE å se denne filmen og dele den, for folket må få vite sannheten. Det er bedre å innse at man evt tok feil enn å fortsette å lukke øynene før det virkelig går over stokk og stein og vi ikke har noen rettigheter igjen i landet vårt.»


Publisert

i

, , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.