Vaksinasjon – velsignelse eller belastning?

Dette er en dokumentarfilm produsert av Filmpraksis hvor det spørres om vaksinasjonens virkninger og bivirkninger. Det intervjues en rekke fagpersoner i Norge som ytrer sine erfaringer og opplevelser. På helsearbeidsplassen eller som lege.

«Ingen tviler på vaksinasjonens utsettende virkninger på mange barnesykdommer, men hva med alle bivirkninger? Og hvorfor har vi fått så mange nye nevrologiske sykdommer i de siste desenier?»

Den tar opp det dilemmaet mange foreldre opplever når de skal ta en avgjørelse om de skal vaksinere sitt barn. Skal de velge risikoen ved ikke å vaksinere eller blindt følge barnevaksinasjonsprogrammet? Foreldre som tviler, kan oppleve seg ledet av helsesøster, lege på helsestasjonen eller andre til å ta alle vaksiner. I mange tilfeller står foreldrene uten argumenter, men med en sterk følelse av at det å sprøyte sykdomsfremkallende stoffer og kjemikalier inn i kroppen på sitt friske barn, ikke nødvendigvis er helt riktig.

Det er dette vakuumet denne filmen vil prøve å fylle gjennom at en rekke fagfolk forteller fra sin praksis om alvorlige bivirkninger ved vaksinasjon. Vaksineskadde og deres foresatte deler også sin historie.

Filmen viser at alvorlig skade i sjeldne tilfeller, kan oppstå uker, måneder og år etter vaksinasjon, ikke bare umiddelbart etter injeksjonen. Det har vist seg å være svært vanskelig å få aksept og erstatning for påført vaksineskade i ettertid.

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.