Wolfgang Wee Uncut #207 intervjuer lege og professor Mette Kalager

Wolfgang Wee Uncut har intervjuet Mette Kalager som er lege og professor ved Klinisk effektforskning, Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus. 

Dette er det meget lærerikt og intervju der man tar opp temaer som; koronatiltak, de uvaksinerte, skjenkestopp, vaksinering av unge, sykehuskapasiteten m.m.

Mette Kalager, professor – Avdeling for helseledelse og helseøkonomi har vært en av få fagpersoner som har utfordret myndighetene på den politikken som har vært ført under koronaen. Hun har flere ganger stilt opp i NRK-programmet Debatten hvor hun har stilt kritiske og viktige spørsmål til den politikken som føres. 

I tillegg har hun skrevet mange artikler i avisene, her er bare et lite utdrag; 

Artikkel i Dagbladet: «Krever corona-svar: – Hvorfor? – Professor mener Helsedirektoratet og Espen Nakstad er for dårlige til å forklare grunnlaget for avgjørelsene de tar. Nakstad sier de forklarer hele tida.»

Artikkel i Dagens Medisin: «Et sterkere søkelys på forskning bør være enkelt – Det burde være enkelt å øke oppmerksomheten om forskning. Forskning bør innpasses i klinisk praksis både i allmennmedisin og på sykehus, og tilrettelegging for forskning i primærhelsetjenesten og i kommunene bør være et nasjonalt ansvar.»

Hun var bl.a medskribent på en mye delt artikkel i Aftenposten: 
Ni professorer: Portforbud er for land som ikke stoler på befolkningen

Et tidligere intervju med Wolfgang Wee #113: 
Mette Kalager | Covid-19, Myndighetenes Tiltak, Fordeler vs Ulemper, R-tallet, FHI, Passiv Presse

Se episode #207 her

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.