Denne siden er under utarbeidelse

Ubestridelig bevis på at covid vaksiner ble utviklet for å drepe ufødte barn

Av Ethan Huff

Perinatalmedisin (et fellesbegrep for jordmorfaget, gynekologi, fostermedisin, nyfødtsykepleie) – spesialist Dr. James Thorp snakket nylig med Dr. Naomi Wolf om hva han vet om farene ved «covid-vaksiner». Dr. Thorp er en av de svært få medisinske spesialistene for gravide kvinner og babyer som slår alarm om problemet. Dr. Thorp avslørte for Dr. Wolf at injeksjonene ser ut til å ha blitt designet med tanke på å stoppe forplantning.

Dr. Thorp ble faktisk sparket fra jobben sin ved St. Mary’s Health System, et av de største katolske helsesystemene i landet, for å ha offentliggjort det han og kona Maggie, en advokat, oppdaget da de sendte inn en forespørsel under loven om frihet til informasjon, Freedom of Information Act (FOIA).

Ulike såkalte «influensere» fikk store summer fra en pott på 13 milliarder dollar (pott til påvirkning) for å fremme mRNA-injeksjonene fra Pfizer-BioNTech og Moderna. Det var også en kontrakt som involverte en OB/GYN (Obstetrikk og gynekologi) NGO (ikke-statlig organisasjon) som hadde tilsyn med, og påvirket titusenvis av fødselsleger og gynekologer på flere kontinenter, til å presse på for at gravide kvinner skulle ta injeksjonene ved hjelp av regjeringens propaganda om covid-«vaksinene».

«Kontrakten som Thorps’ FOIA avslørte, sier at pengene skal tilbakebetales hvis medisinske organisasjoner ikke følger den ‘trygge og effektive’ instruksen for gravide kvinner og nybakte mødre, fra Department of Health and Human Services» (HHS Helse og omsorgs departementet).

«Dr. Thorp bekrefter uavhengig av WarRoom / DailyClouts, funn fra tre andre uavhengige kilder: at morkaker, fostre og nyfødte blir skadet av mRNA-injeksjonen».

«Alle fire kildene bekrefter at skadene er de samme: koagulering, blodpropp, underutviklede og undervektige morkaker og forkalkninger. Dette betyr at vaksinerte mødres babyer i livmoren kanskje ikke får nok næring, og de kan mangle plass til å vokse normalt».

Enhver OB/GYN burde ha visst at covid-vaksiner ville skade kvinner og deres ufødte babyer

Basert på alt Thorps avdekket, mener Dr. Thorp at alle OB/GYN burde ha visst at covid-«vaksiner» var farlige for kvinner og deres ufødte babyer fordi de er inflammatoriske, som er katastrofalt under graviditet.

«95 prosent av legene og sykepleierne styres av dem som gir dem lønnslippen», sa Dr. Thorp til Dr. Wolf.

Dr. Thorp gikk i detaljer under intervjuet, og forklare hvordan Pfizer forsøkte å skjule sannheten ved å holde alle kompromitterende data om injeksjonene innelåst i 75 år, og starte en massiv propagandakampanje.

«Omtrent 300 store organisasjoner og påvirkere, inkludert synagoger og kirker, og mange andre, overbeviste USA og hele verden om at denne dødelige injeksjonen var trygg, effektivt og nødvendig for de mest sårbare i befolkningene: gravide kvinner».

HHS og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) inngikk en «dødspakt» med organisasjonen for OB/GYN så vel som med influencerne, for å spre løgnen om at injeksjonene er trygge og effektive for gravide kvinner og deres babyer.

«De tok i mot over 11 millioner dollar, de signerte pakten med døden, og de har ikke lov til å avvike en tøddel fra den dødelige fortellingen fra HHS», sa Dr. Thorp.

«Hvis de gjør det, vil de være ansvarlige for å betale tilbake hver eneste krone, som de allerede har fått. Så, det er grunnen til at organisasjonene for obstetrikk og gynekologi og perinatalmedisin frem til i dag, er de onde organisasjonene som gjorde denne forbrytelsen mot verdens gravide kvinner. Jeg vil ikke trekke anklagene tilbake fordi vi har bevisene».


Fra Natural News, publisert 30. august 2023.
Oversatt av Norhern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Here’s the HARD PROOF that COVID jabs were intentionally designed to kill unborn babies.

Gjengitt med velvillig tillatelse fra nettavisen www.derimot.no

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.