WHOs steriliseringsvaksiner

enigma

Steriliseringsvaksiner er et velkjent fenomen der Verdens Helseorganisasjon har hatt en sentral rolle som distributør av blant annet anti-hCG vaksiner til utviklingsland. Tematikken ble også luftet i henhold til mRNA-vaksinene mot Covid-19 – der forlenget spikeproteinproduksjon med påfølgende blodpropper kan ramme den sårbare sirkulasjonen til ovarier, testikler og livmor med redusert fertilitet som konsekvens.

Abortvaksiner kamuflert som helsehjelp

For de aller fleste synes det utenkelig at overnasjonale organer som WHO skulle involvere seg i påtvunget og hemmeligholdt befolkningsreduksjon kamuflert som helsehjelp. Likevel er det en kjensgjerning at WHO står bak en helsepolitisk agenda hvor befolkningskontroll er et sentralt tema. Nasjonale helsemyndigheter og den katolske kirke – blant annet i Kenya og på Philippinene har avdekket nettopp slike forhold.

Historien lar seg spore tilbake til i 1976 hvor forskere for WHO blandet inn graviditetshormonet hCG (humant koriongonadotropin) i stivkrampevaksinen. hCG er hormonet som gjør det mulig å opprettholde et svangerskap gjennom å forhindre at kvinnekroppen avstøter fosteret. Uten dette hormonet vil ethvert svangerskap ende i tidlig spontanabort. Gjennom å binde hCG til tetanustoksinet i stivkrampevaksinen klarte WHO-forskerne å igangsette antistoffproduksjon mot hCG.

I 1993 annonserte WHO en «prevensjonsvaksine» for «familieplanlegging». Publisert forskning viser at WHO-forskere innen 1976 hadde konjugert tetanustoksoid (TT) med humant koriongonadotropin (hCG), noe som ga en «prevensjonsvaksine». Konjugering av TT med hCG fører til at graviditetshormoner blir angrepet av immunsystemet. Forventede resultater er aborter hos kvinner som allerede er gravide og/eller infertilitet hos mottakere som ennå ikke er befruktet. Gjentatte inokulasjoner forlenger infertiliteten. For tiden jobber WHO-forskere med kraftigere antifertilitetsvaksiner ved hjelp av rekombinant DNA. SCIRP

Mellom 1993 og 2014 gjorde den katolske kirke undersøkelser av tetanusvaksinen i Kenya. Her ble det avdekket at 50% av vaksinene inneholdt tetanustoksinbundet hCG. Prøvene ble sendt til 3 uavhengige laboratorier. WHO forsøkte i samtidighet å kamuflere forholdet.

WHO-publikasjoner viser et langsiktig formål å redusere befolkningsveksten i ustabile «mindre utviklede land». I november 1993 dukket det opp katolske publikasjoner som sa at en abortfremkallende vaksine ble brukt som et stivkrampeprofylaktisk middel. I november 2014 hevdet den katolske kirken at et slikt program var i gang i Kenya. Tre uavhengige biokjemilaboratorier, akkreditert av Nairobi, testet prøver fra hetteglass med WHOs stivkrampevaksine som ble brukt i mars 2014, og fant hCG der det ikke skulle være noe. I oktober 2014 ble 6 ekstra hetteglass innhentet av katolske leger og testet i 6 akkrediterte laboratorier. Igjen ble det funnet hCG i halvparten av prøvene. Deretter fant Nairobis AgriQ Quest-laboratorium, i to sett med analyser, igjen hCG i de samme vaksinehetteglassene som testet positivt tidligere, men fant ingen hCG i 52 prøver som WHO påstod å være hetteglass med vaksinen som ble brukt i Kenya-kampanjen 40 med samme identifiserende batchnumre som hetteglassene som testet positivt for hCG. Gitt at hCG ble funnet i minst halvparten av WHOs vaksineprøver som legene som var involvert i administreringen av vaksinene visste hadde blitt brukt i Kenya, mener vi at Kenyas «anti-stivkrampe»-kampanje med rimelighet ble stilt spørsmål ved av Kenya Catholic Doctors Association som et dekke for reduksjon av befolkningsvekst. SCIRP

Forskerne konkluderer med at WHO med sannsynlighet er kilden til funnene av hCG i stivkrampevaksinene, hvilket forsterkes av helsepolitiske føringer i tilslutning til interesse for befolkningskontroll og -reduksjon, ikke minst WHOs egen forskning nettopp på steriliserings- og fertilitetsreduserende vaksiner.

Laboratory testing of the TT vaccine used in the WHO Kenya campaign 2013- 2015 showed that some of the vials contained a TT/βhCG conjugate consistent with the WHO’s goal to develop one or more anti-fertility vaccines to reduce the rate of population growth, especially in targeted LDCs such as Kenya. While it is impossible to be certain how the βhCG got into the Kenya vaccine vials testing positive for it, the WHO’s deep history of research on antifertility vaccines conjugating βhCG with TT (and other pathogens), in our opinion, makes the WHO itself the most plausible source of the βhCG conjugate found in samples of “tetanus” vaccine being used in Kenya in 2014. Moreover, given that all vaccine manufacturers and vaccine testing laboratories must be WHO certified, their responsibility for whatever has happened in the Kenyan immunization program can hardly be overemphasized. SCIRP

Høye aborttall hos mRNA-vaksinerte

I en studie fra 2024 fant man at 57% av de uvaksinerte under IVF behandling ble gravide, mens kun 23% av de vaksinerte ble gravide. Raten for missed abortion var på 0% hos de uvaksinerte og 42% hos de vaksinerte. Videre resulterte 100% av de klinisk bekreftede graviditetene med fødsel for de uvaksinerte, mens resultatet for de vaksinerte var på 57%.

Man ser videre hvordan fertilitetsraten for USA når bunnivå i 2023.

Konsekvensene av dagens helsepolitikk vil for alvor manifestere seg etter 20-30 år i form av fødselsrater. Videre har skadene på det humane genomet potensiale for å bli uoverskuelige i form en global menneskeskapt genetisk seleksjonsprosess uten feste i naturen – ytterligere forsterket av at vårt arvemateriale som art har vært utsatt for et verdensomspennende genetisk hasteeksperiment ingen kjenner konsekvensene av.

Kilde: HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World, Scientific Research, Oct 2017

Illustrasjoner: adobe

Les mer om vaksiner og fertilitet:

BLI MEDLEM ELLER STØTTEMEDLEM

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.

Støtt saken

Vipps oss i dag på:

139906