15 måter covid-vaksinene skader og dreper på

Tekst: Steigan.no

Dr. Ryan Cole vitner for det britiske parlamentet.

Patolog Dr. Ryan Cole talte for det britiske parlamentet og skisserte de ulike skadeveiene forårsaket av COVID-19-injeksjonene.

Dr. Ryan Cole er en sertifisert anatomisk og klinisk patolog med 20 års erfaring innen dermatopatologi og spesiell interesse for molekylær diagnostikk. På hans hjemmesider finner du er rekke andre presentasjoner og foredrag. I høringa i det britiske parlamentet la han fram 15 punkter om skadevirkningene av covid-vaksinene:

1. Nanopartikkelbruk: Dr. Cole uttaler at nanopartikler som brukes i vaksiner er merket kun for forskning, ikke for menneskelig eller veterinær bruk, men ble administrert globalt.

2. Persistens (vedvaring) av syntetisk RNA: Med henvisning til en Stanford-studie nevner Dr. Cole at syntetisk RNA fra vaksinen vedvarer i kroppen i minst to måneder.

3. Sirkulasjon av syntetisk piggprotein: Ifølge Dr. Brogna fra Italia kan det syntetiske piggproteinet sirkulere hos mennesker i minst seks måneder etter vaksinasjon.

4. Spikeproteinet er et skadelig middel: Dr. Cole beskriver piggproteinet som en «sveitsisk army knife for skade» (det vil si at de har mange negative virkemåter, o.a.), antyder dets mange skadelige effekter.

5. Hjerneakkumulering og påvirkning: Funn fra Tyskland tyder på at piggproteiner akkumuleres i hjernen, noe som potensielt kan forårsake problemer som hjernetåke.

6. Perifer nerveskade: Coles eget laboratorium fant at vaksinen retter seg mot perifere nerver, noe som muligens kan forårsake brennende følelse.

7. Organskade: Cole hevder at vaksinen forårsaker skade på ulike organer, inkludert leveren, og kan føre til autoimmune sykdommer.

8. Myokarditt og hjerteproblemer: Vaksinen er knyttet til myokarditt (betennelse i hjertet) og andre hjerteproblemer, som vist i japanske studier.

9. Innvirkning på binyrene og elastiske fibre: Cole hevder vaksinen påvirker binyrene og skader kroppens elastiske fibre.

10. Reproduktive skader: Cole nevner Dr. Malones funn om reproduksjonsskader, inkludert påvirkning på morkaken, livmorslimhinnen og redusert spermantall og bevegelighet.

11. Svekket immunsystem: En lege fra Nederland fant at vaksinen endrer T-cellenes immunrespons, og svekker kroppens forsvar mot andre patogener.

12. Vaskulær skade og koagulering: Vaksinen forårsaker skade på små og store blodårer, noe som fører til blodpropp og potensielt plutselig død.

13. Unormal proteinakkumulering: En unormal type protein, som ligner på amyloid, akkumuleres i blodet etter vaksinasjon.

14. Immuntoleranse: Cole hevder at vaksinen påvirker immunsystemets evne til å gjenkjenne fremtidige varianter og kan forårsake immuntoleranse, noe som reduserer overvåking av svulster.

15. Økt kreftrisiko: «Monsteret i rommet.» Til slutt reiser Dr. Cole bekymringer om økt risiko for kreft etter vaksinasjon.

Publisert

i

, , , , , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.