Koronarebellen – utgitt 6/2021

Årets modigste bok? Det tok lang tid før motstemmene til myndighetenes koronahåndtering kom til orde. En av de som var tidlig og tydelig ute, var sykepleier Margrethe Salvesen. Hun har stått i bresjen for et folkelig opprør mot nedstengningen av det norske samfunnet. I Koronarebellen har hun samlet sine innlegg, basert på norske og internasjonale rapporter og forskning. Hun forteller også om hvordan hun har opplevd tiden fra Norge ble nedstengt i mars i fjor. Skal du lese én kritisk bok om Norge under koronaen, er dette boken for deg. (Forlagets egen omtale).

«Jeg anbefaler Koronarebellen på det varmeste. Den gir en meget godt dokumentert historisk oversikt over det som har skjedd i Norge etter at regjeringen stengte landet i mars 2020. Margrethe Salvesen er en uredd ildsjel som forstår at frihet er en verdi vi må kjempe for.» – Halvor Næss, overlege ved Nevrologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus og professor ved Universitetet i Bergen.

https://manuskript.no/boker/koronarebellen/
https://www.nyhorisont.no/koronarebellen-arets-modigste-bok/
https://manuskript.no/wp-content/uploads/2021/06/Anmeldelse-koronarebellen_steigan.pdf

 http://helsetine.no/koronarebellen-helsetine-har-blitt-forfatter-for-manuskript-forlag/

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.