Vaccinationer : risker och skador

Svensk utgave av: 
«Make an Informed Vaccine Decision for the Health of Your Child: A Parent’s Guide to Childhood Shots «

Bør jeg vaksinere meg selv eller mitt barn? 
Denne boken er en guide til de vanligste barne- og voksenvaksinene i både USA og Skandinavia og tar for seg risikoen ved en vaksinasjon og hvilke skader som kan oppstå. 

I denne boka lærer du blant annet:
• Hvor utbredte og alvorlige er sykdommene myndighetene anbefaler vaksinering mot, inkludert hvem som er mest utsatt for å få av disse infeksjonene /sykdommene.
• Bivirkningene og skadene som hver vaksine kan forårsake, med sammendrag av de viktigste forskningsstudiene.

«Takk for dette mye verdsatt og vel ansett ressurs; Jeg vil fortsette å anbefale denne boken til både foreldre og helsepersonell. ”
– Susan McCreadie, lege, spesialist i pediatri

Med hjelp av Dr. Mayer Eisenstein og Neil Z. Miller er det nå mulig å ta informerte valg når det kommer til vaksinering.

Dr. Mayer Eisenstein, advokat og lege med en mastergrad i folkehelsevitenskap, er medisinsk leder for Homefirst Health Services i Chicago. Dr. Eisenstein har vært lege, og har gitt familier forebyggende helsehjelp i over 35 år.

Neil Z. Miller, direktør for Thinktwice Global Vaccine Institute i New Mexico, er medisinsk forskningsjournalist og forfatter av flere bøker om vaksiner.

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.