Brosjyre til foreldre – Vil du at ditt barn skal vaksineres? – 10/2021

Foreningen har nå trykket opp en ny brosjyre rettet mot foreldre som skal ta en avgjørelse om vaksinering på vegne av sitt barn.
Vi har fått mange henvendelser fra foreldre som har vært svært usikre på om de skulle gi denne vaksinen til sitt barn. Vi har derfor trykket opp en brosjyre der vi forsøker å svare på noen av de sentrale tingene i forbindelse med disse vaksinene.

Vi er svært bekymret over den mangelfulle informasjonen foreldre har fått tilgang på fra våre myndigheter. Vi ønsker med denne brosjyren og artikkelen med de 25 punktene under her å gi litt mer utfyllende informasjon som vi mener foreldre har krav på.

Vi er også bekymret for det store sosiale presset som barn og unge blir utsatt for når det blir organisert vaksinering via skolene. Vi mener dette bidrar til et stort press på de som ønsker å vente eller avstå fra å la seg vaksinere.

Vårt formål med brosjyren er å foreldre til å sette seg grundig inn i vaksinesaken og ta en beslutning om vaksinering etter at de har fått tilstrekkelig informasjon slik at de kan veie opp fordeler og ulemper ved det valget de tar.

Selv om mange andre velger å ta vaksinen må man vite at det å vaksinere seg er en alvorlig avgjørelse som kan ha livsvarig innvirkning på helsen, og en slik avgjørelse må ikke gjøres med letthet.

Vi har hatt mulighet til å trykke opp et stort antall eksemplarer av denne brosjyren takket være en fantastisk kronerulling gjort på sosiale medier av våre støttespillere.

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.