FHI tilstår at det var uten hensikt å sette 15+ millioner eksperimentelle mRNA-vaksiner

enigma

I går kunne NRK formidle at overdødelighet blant unge har steget for første gang på 20 år. FHI klør seg usedvanlig hardt i hodet, mens de statssubsidierte konspirasjonsteoriene pådrar seg innkilt dobbeltsidig lårhalsbrudd.

For første gang på minst 20 år er det registrert overdødelighet blant unge i Norge. Det viser beregninger forskere har utført. – Jeg har aldri sett noe lignende, sier FHI-statistiker Richard Aubrey White.

NRK forteller videre at overdødeligheten begynte å stige i 2022, i etterkant av at befolkningen var fullvaksinert med 2-3 doser – hvorpå den har holdt seg forhøyet gjennom 2023 – i samtidighet med distribusjon av dose 4-5-6, og med stadig yngre målgrupper i skuddsikte.

Da koronatiltakene ble avsluttet for to år siden, skjedde det noe med dødeligheten i Norge. I 2022 ble det registrert en overdødelighet på hele 11,5 prosent, som tilsvarer 4 682 flere dødsfall enn forventet.

Nå viser det seg at overdødeligheten også fortsatte i 2023, og denne gangen er det ikke bare de eldste som faller bort i større grad en ventet.

Det er selvsagt uten hensikt å realitetsorientere statskanalen – på samme måte som at det ville være komplett umulig å få FHI til å reflektere over konsekvensene av å masseinjisere befolkningen med eksperimentell genterapi mot en litt kraftig forkjølelse.

Hva man derimot vet – er at nesten 15 millioner mRNA-doser (t.o.m uke 9 i 2023) ikke var i stand til å forebygge hverken overdødelighet eller retoriske lårhalsbrudd. Skal man tro FHI ville vitamin D vært et mer fornuftig alternativ, ikke minst der argumentasjonen var preget av langt framskreden benskjørhet, så vel som moralsk skoliose.

FHI hjemmeside

illustrasjon: adobe

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.