New Zealand med nye sjokktall for overdødelighet

enigma

Myndighetene på New Zealand har nå sluppet ferske data for overdødelighet knyttet til mRNA vaksinene. Det statistiske grunnlaget sammenligner antall vaksinedoser fra 0 til 5+, hvor ingen overdødelighet fremkommer hos de uvaksinerte.

IT-ansatt varslet

I 2023 varslet hovedadministrator for Covid-databasene på New Zealand, Barry Young om sjokkfunn knyttet til Covid-vaksinering. Som IT-ansvarlig hadde han en unik posisjon med tilgang til matarialet i sin helhet. Young lekket funnene på nettet, hvor tallgrunnlaget ble anonymisert og statistisk presentert i et intervju med Liz Gunn. Utdrag fra det opprinnelige intervjuet, med hovedfokus på grafisk fremstilt overdødelighet i tilknytning til Covid-vaksinering, gjenfinnes i dette sammensatte utdraget:

I et nylig publisert intervju (10.2.24) med Barry Young, Liz Gunn og Dan Picknell gjøres det blant annet rede for de prosessene Young ble utsatt for som følge av sin varsling.

Illustrasjon: Helsemyndigheter New Zealand

Historikk hos Steigan.no

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.