Ny nettside: stopp WHO

enigma

I dag ble nettsiden Stoppwho.no lansert med tilhørende FB-side. Ber om at så mange som mulig følger siden og bruker artiklene for å tilegne seg informasjon omkring den viktige og dagsaktuelle WHO-saken.

Trond Skaftnesmo og Paradigmeskifte forlag har vært utrolig gavmilde og gitt tillatelse til publisering av første kapittel av boka «Det globale helsetyranniet». Boka kan blant annet bestilles hos Akademika.

Vi oppfordrer videre til deltagelse på seminar førstkommende lørdag 27/4 – i regi av Binders initiativet – med professor i rettsvitenskap Morten Walløe Tvedt og advokat Jørgen Heier omkring WHO, IHR og pandemitraktaten.

Du finner Stopp WHO også på facebook:

Stopp WHO er en nettside som tar sikte på å formidle grunnleggende og oppdatert informasjon omkring omformingen av Verdens Helseorganisasjon fra å være et rådgivende til å bli et lovgivende organ – en prosess i betydelig grad preget av mangel på transparens.

Med utgangspunkt i International health regulations (IHR) og pandemitraktaten vil WHO få overnasjonal makt til å ta avgjørelser ovenfor medlemslandene i en egendefinert helsekrisesituasjon. Slike tiltak vil kunne omfatte lock-down, medisinske sanksjoner, tvangsvaksinering, begrensning av bevegelsesfriheten, samt en rekke andre inngripende tiltak i konflikt med demokrati, nasjonal suverenitet, menneskerettigheter og grunnloven.

I slutten av mai 2024 møtes medlemslandene i Genève for å signere den bindende avtalen med WHO.

Publisert

i

, , , , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.