Japansk studie finner at mRNA-injeksjoner forårsaker kreft

En nylig publisert japansk studie bekrefter Storbritannias professor Angus Dalgleish’ bekymringer om mRNA-injeksjoner som forårsaker kreft. Etter at funnene fra studien ble publisert, har den australske professoren Ian Brighthope klassifisert injeksjonene som kreftfremkallende stoffer i klasse én.

Av Robin Westenra.

Oversatt hos Steigan

For mer enn et år siden publiserte professor Dr. Angus Dalgleish, en anerkjent onkolog som praktiserer i Storbritannia, først bekymringene sine om at pasientene med melanom fikk tilbakefall etter flere år med forbedring.

«Jeg kunne ikke finne noen av de vanlige årsakene, men ved videre etterforskning innså jeg at de alle hadde hatt en booster covid-vaksine mellom tre uker og tre måneder før kreften deres gjenoppstod, tiden da deres immunundertrykkelse svikter», skrev han i The Conservative Woman på mandag.

Etter å ha slått alarm om at vaksineboostere kunne indusere tilbakefall av kreft, ble han oppmerksom på bokstavelig talt dusinvis av mennesker som ikke hadde hatt kreft før de utviklet leukemi og lymfomer etter boosterne.

I november 2022 skrev prof. Dalgleish et åpent brev til sjefredaktøren for det medisinske tidsskriftet The BMJ, der han oppfordret tidsskriftet til å sørge for at skadelige effekter av Covid-injeksjoner «luftes og diskuteres umiddelbart» fordi kreft og andre sykdommer utvikler seg raskt blant folk som har fått boostere.

Noen uker senere rapporterte han at andre onkologer hadde kontaktet ham for å si at de så det samme fenomenet med tilbakefall av kreft hos mange melanompasienter som hadde vært stabile i lange perioder.

«Siden jeg påpekte dette offentlig har jeg blitt kontaktet av mange leger og pasienter fra hele verden og sa at de ikke bare ser det samme fenomenet, men også en økning i andre kreftformer, spesielt kolorektal, bukspyttkjertel, nyre og eggstokk», skrev han i begynnelsen av denne uken.

Mange mennesker hadde fått covid-vaksiner mot sin vilje, sa professor Dalgleish. «Andre ga etter for mobbingen fra NHS og fastleger som forfulgte dem med tekstmeldinger og telefoner (som jeg selv fikk regelmessig) om viktigheten av å ha en booster selv om de ikke presenterte noen bevis for at det kunne være nyttig».

Jeg legger til: «Etter å ha jobbet med vaksineutvikling i et tiår husket jeg et ordtak om at hvis en vaksine trenger en booster, fungerer den ikke»!

I sin siste artikkel fremhevet professor Dalgleish flere kilder til bevis for at hans bekymringer er berettiget. En kilde er en studie fra Japan publisert forrige uke.

«Den var tilgjengelig på en forhåndspubliseringsserver i fjor, men nå har den blitt fagfellevurdert og publisert i Cureus. Med tittelen Increased Age-Adjusted Cancer Mortality After the Third mRNA-Lipid Nanoparticle Vaccine Dose During the COVID-19 Pandemic in Japan. («Økt aldersjustert kreftdødelighet etter den tredje mRNA-lipid-nanopartikkel-vaksinedosen under covid-pandemien i Japan«), sa han.

Resultatene er forbløffende. Det viser at det var et underskudd for alle kreftformer i år 2020 da den første og andre covid-bølgen inntraff. I 2021 var det et overskudd på dødsfall på 2,2 prosent og en økning på 1,1 prosent i krefttilfeller. Innen 2022 hadde imidlertid de overskytende dødsfallene økt med 9,6 prosent og kreft med 2,1 prosent. Denne artikkelen ble fullført og publisert før 2023-tallene ble offentliggjort, som nesten helt sikkert vil være mye verre. Det som er bemerkelsesverdig her er at vi snakker dødelighet, det vil si dødsfall fra kreft, ikke forekomst av det.

Så hva er årsaken til denne plutselige økningen? Det avsløres i tittelen på artikkelen: Massiv kreftdødsstudie bekrefter advarslene mine om covid-forsterkere, The Conservative Woman, 15. april 2024.

I en artikkel publisert på onsdag fremhevet den pensjonerte australske legen professor Ian Brighthope den samme japanske avisen og sa:

I dag, på vegne av mine profesjonelle venner og medisinske kolleger, erklærer jeg at mRNA-vaksinene er kreftfremkallende i klasse 1. mRNA er også et bredspektret mutagen. mRNA må forbys internasjonalt.

mRNA er et kreftfremkallende stoff i klasse én , Ian Brighthope, 17. april 2024

Deretter fortsatte han med å forklare hva kreftfremkallende stoffer er, prosessen med kreftfremkallende egenskaper og hvordan kreftfremkallende stoffer klassifiseres før han inviterte leserne til å gjøre opp sine egne meninger om hvordan kreftfremkallende mRNA-injeksjoner er basert på funnene fra den japanske studien.  

Nedenfor er noen utdrag fra professor Brighthopes artikkel (se her), men vi oppfordrer leserne til å lese hans informative artikkel i sin helhet.

This strong evidence of the link between covid vaccines and cancer can no longer be ignored

Publisert

i

, , , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.