Lege: Vi ble lurt – vaksinene er gift

Av: Sean Adl-Tabatabai.

En lege som oppmuntret tusenvis av pasienter til å ta covid-vaksinen under pandemien innrømmer nå at vaksinene er gift, og har beklaget at hun har blitt lurt av Big Pharma, og ikke gjort nok egne undersøkelser.

Annette Bosworth alias Dr. Boz, som «fikk vaksinert alle menneskene hun elsket», lastet opp en video til YouTube om en studie som beskriver helseskader av covid-vaksiner, som hun beskrev som «den største forbrytelsen i medisinens historie».

«Hvor lang tid vil det ta før verden vil stole på, og at jeg vil stole på det de forteller meg», sier hun i videoen. «Så hva var min del i det? Jeg fikk vaksinert alle barna mine, jeg fikk vaksinert alle menneskene jeg elsker, og når jeg ser tilbake og sier, se på hva det gjorde, spesielt med barna. Studien om dette er der ute, og jeg vet ikke hvor lenge denne rapporten vil være der før den blir slettet».

Studien har siden blitt trukket tilbake på grunn av spørsmål gyldigheten og nøyaktigheten til noen av kildene, noe som Dr. Boz til og med sa at hun forventet skulle skje, og sa at folk burde se studien mens den fortsatt er der, og ikke tvile på at det er riktig. Selv om studien ble trukket tilbake, er den bare en av mange, hvorav de fleste ikke har blitt trukket tilbake, som forteller om store helseskader fra covid-vaksiene.

«En ny analyse av Pfizer-studien identifiserte statistisk signifikante økninger i alvorlige bivirkninger i vaksinegruppen. Tallrike bivirkninger ble registrert etter Emergency Use Authorization (EUA), som død, kreft, hjertehendelser og forskjellige autoimmune, hematologiske, reproduktive og nevrologiske skader. Videre gjennomgikk disse vaksinene aldri tilstrekkelig sikkerhets- og toksikologisk testing, i samsvar med tidligere etablerte vitenskapelige standarder.

Blant andre hovedtema som tas opp, er gjennomgangen av de publiserte analysene av alvorlige helseskader, spørsmål om kvalitetskontroll, prosessrelaterte urenheter, mekanismer som ligger til grunn for uønskede bivirkninger, det immunologiske grunnlaget for vaksinens ineffektivitet, og om dødelighet basert på prøvedataene», sa studien’.

Dr. Peter McCullough snakket om redselen som de vaksinerte nå har, mens han ble intervjuet av Laura-Lynn Tyler Thompson. «Det tar tid å forstå hva som skjer. Det er veldig veldig psykologisk, sa McCullough. «Jeg tror at når folk først har tatt vaksinene, kan de bare ikke psykologisk håndtere at det var en stor personlig feil. Og de fleste som tok vaksinene, vil si: ‘Jeg vil ikke snakke om det’. Det betyr at psykologisk sett ikke kan håndtere det».

Covid-vaksene er kjent for å øke dødeligheten etter gjentatte doser, øke covid-smitteraten, resultere i vanvittige og alvorlige former for turbokreft, skader på reproduksjonssystemet, spontanaborter, lammelser, øke overdødeligheten, autoimmune lidelser i skjoldbruskkjertelen, dødelig hodepine, anfall og hjertebetennelse i tillegg til en mengde alvorlige plager sett i omfattende studier, og inneholder hundrevis av ganger mer enn de tillatte nivåene av DNA-kontaminering som fører til mutagene effekter, kontaminering av blodet, permanent endring av DNA til vaksinerte og deres barn, og de forventes å drepe mennesker i svært lang tid i fremtiden.

Fra The People’s Voice, publisert 31 mai 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker, video, og X-meldinger med videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pro-Vaccine Doctor Comes Clean: “We Were Fooled – the Vaccines Are Poison”.

Repostet fra Derimot.no

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.