WEF insider: «Arrest those people immediately!»

enigma

Pascal Najadi er en pensjonert investment-banker og sønn av Hussain Najadi. Pascal forteller om hvordan faren som en av grunnleggerne i WEF (World Economic Forum) forlot Klaus Schwab og organisasjon som følge av fascistiske og kriminelle føringer.

Intervjuet gjør rede for hvordan WEF har tilegnet seg global makt via folkevalgte i små lukkede sirkler med base i Davos. Gjennom den velutviklede utdanningsplattformen Young Global Leaders har organisasjonen oppnådd et samkjørt og ensrettet globalistisk styresett som har slått rot i nasjonal administrasjon over hele den vestlige verden.

Pascal Najadi advarer på det sterkeste mot organisasjonen basert på deres kriminelle og antidemokratiske metoder hvor WHO (Verdens helseorganisasjon) og deres pandemivirksomhet har en sentral rolle som virkemiddel for global kontroll.

Intervjuet gir en systematisk forståelsesgrunnlag omkring hvilket globalt politisk, finansielt og juridisk monster vi står ovenfor:


https://drdrew.com/2023/pascal-najadi-son-of-wef-cofounder-says-arrest-those-people-immediately-in-new-documentary-short-cutting-off-the-head-of-the-snake-in-geneva-w-dr-kelly-victory-ask-dr-drew/


Illustrasjon: Dr.Drew

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.