Statsadvokat saksøker Pfizer for svindel & ulovlig sensur

enigma

«Vi forfølger rettferdighet for folket i Texas, hvorav mange ble tvunget av tyranniske vaksinemandater til å ta et defekt produkt solgt med løgner.» «Fakta er klare. Pfizer fortalte ikke sannheten om deres COVID-19-vaksiner.»

Statsadvokat Ken Paxton
Western Journal 30.11.23

Statsadvokaten i Texas, Ken Paxton, anla torsdag 30.11 et søksmål mot Pfizer basert på feilaktig produktinformasjon omkring effekten av deres COVID-19-vaksine. Pfizer anklages også for å ha bedrevet aktiv sensurvirksomhet ovenfor kritiske røster.

I søksmålet hevdes det at Pfizer lurte publikum ved å påstå at mRNA-teknologien ga 95% beskyttelse mot Covid.

Videre påla Pfizer sosiale medieplattformer å sensurere fremtrede kritiske røster, deriblant tidligere FDA-kommissær Brett Giroir og journalist Alex Berenson. I følge søksmålet var sverte og sensurkampanjene iscenesatt for å villede befolkningen og skape compliance ovenfor Pfizer og den eksperimentelle genterapeutiske vaksinen.

Det fremkommer videre i søksmålet at en større prosentandel av de vaksinerte døde av covid i forhold til de uvaksinerte.

Kilde: https://www.westernjournal.com/texas-ag-sues-pfizer-conspiring-censor-covid-19-vaccine-critics/?

Illustrasjon: Adobe

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.