Flere demonstrasjoner i Norge og internasjonalt mot vaksinepass og vaksinering av barn

Lørdag 22. januar 2022 var en internasjonal markeringsdag mot vaksinepass og Covid-restriksjoner. 

« – Ja til frihet! – Nei til koronapass! » 

Lørdag 22. januar 2022 var en internasjonal markeringsdag mot vaksinepass og Covid-restriksjoner – World Wide Rally for Freedom.  Det er 6. gang det holdes en slik demonstrasjon i Oslo.

World Wide Rally for Freedom er en bevegelse som fullt og helt er organisert av ildsjeler i de respektive landene og hvor millioner av mennesker verden over støtter opp om å organisere demonstrasjoner i sine respektive land for frihet, menneskerettigheter og nei til udemokratiske og feilslåtte nedstegninger av samfunnet med innføring av kontroll og overvåking som vaksinepass, diverse restriksjoner og portforbud. Det ble avholdt store demonstrasjoner i mange land på denne lørdagen. Det blir understreket at demonstrasjonene alltid skal være fredlige og politisk uavhengige. 

Her er lenke til den internasjonale nettsiden. her

ScreenHunter 1040

Dette ble en verdensomspennende demonstrasjon mot koronarestriksjonene og vaksinepass i mere enn 155 byer på samme dag. I Norge var det også holdt liknende demonstrasjoner i Tromsø, Trondheim, Bergen, Porsgrunn og Kristiansand.

De som organiserte demonstrasjonen i Oslo skriver på sine Facebook sider: 
«Vi gir oss aldri, ta med klinkeklonk, fløyter og trommer, lag klare beskjeder med store bokstaver på protestskilt, livestream for deres venner og familie, møt likesinnede, knytt nettverk, uvaksinert eller vaksinert, vi er fredfulle, vi er den varme vinteren, vi reiser oss for frihet, for Norge og for våre medmennesker rundt om i hele verden. Sammen er vi super sterke, sammen er vi fri!»

Det har blitt anslått at det var nærmere 2000 mennesker som hadde samlet seg til demonstrasjon mot koronapass i Oslo sentrum denne lørdag ettermiddag. Et sentralt slagord var: «Ja til frihet! – Nei til koronapass! «. 

Det ble holdt en rekke appeller på Jernbanetorget innen demonstrantene startet sitt fakkeltog oppover hele Karl Johan frem til Stortinget.

Her er en video lagt ut av på youtube av fotograf Øyvind Sogge som viser noe av  marsjen som fakkeltoget tok i Oslo sentrum.

Her er et annet opptak av marsjen i Oslo sentrum. her og her

2022 01 11 world wide freedom rally

 Det ble holdt mange appeller – vi presenterer noen av dem: 

ScreenHunter 1043

Line Karlsen som er initiativtaker til Norsk Hjelpefond og Vi foreldre som sier nei til testing & medisinske eksperiment på barna våre holt en glødende appell på World-wide Rally for Freedom Oslo 22. januar 2022.
Hun informerte om at de har planer om å starte opp et gruppesøksmål mot Staten v/Helse- og omsorgsdepartementet. De har startet med å innlevere en midlertidig forføyning via advokat Erlend Efskind med krav om umiddelbart stopp av vaksineringen av barn og unge. 

ScreenHunter 1044

Lege Sjur Even Aunmoe holdt en appell hvor han forteller om at han nylig ble sagt opp som lege på et legekontor i Oslo mandag denne uken.  Begrunnelsen var at han ønsket å opplyse sine pasienter om bivirkningene og dødsfallene, og den svake forskningen som har vært grunnlaget for vaksinasjonskampanjen i Norge. Han sier videre i sin appell at vaksinene fra starten av ble holdt frem som et viktig medisinsk fremskritt som skulle ha milde, forbigående bivirkninger og effekten var nær 100%.

Men det viste seg å ikke stemme helt. I april ble det klart at flere begynte å få hjerteposebetennelse og hjertemuskelbetennelse (peri- og myekarditt). Dette er en alvorlig bivirkning på unge mennesker, særlig unge menn. Det neste var å begynne å vaksinere gravide med det som ennå er en eksperimentell medisin. Dette er ganske uhørt i medisinen – å forske på de ufødte. Videre har vi også sett at mange kvinner har blitt rammet av menstruasjonsforstyrrelser. 

Han avsluttet med noen viktige spørsmål: Vi har kanskje kommet til det punktet nå hvor vi ser at kuren er verre enn selve sykdommen? Skal vi la oss presse av politikere og byråkrater til å ta disse vaksinene i håpet om at vi skal unngå segrigering, innesperring og isolering?
 

* * *  

Fra markeringen i Tromsø, et opptak her

ScreenHunter 1063

Etter 15 min holder forsker på lipide nanopartikler Kjetil Elvevold en appell hvor han snakker om mRNA vaksinene og nyere forskning som har blitt gjort på behandling av Covid-pasienter med virksomme medisiner som bl.a. Ivermectin og vitamin D. 

ScreenHunter 1064

Etter 39 min holder pensjonerte høyesterettsadvokat Gunnar Nerdrum en appell hvor han snakker om myndighetenes hardkjør om vaksinen og pressen som følger opp. Vi får stadig vite om hvor mange som døde, men hvor gamle var de og hadde de andre lidelser? Det er ikke stuerent å ha en annen mening om vaksiner og vaksinepass enn den offisielle. Under svineinfluensaen for noen år siden var det også et vaksinepress med helseministeren i spissen gikk ut i fjernsynet for å få folk til å ta vaksinen, noe som senere viste seg å være helt unødvendig. Og er også senere blitt beskrevet som en av de store tabbene i medisinens historie. 
Har myndighetene hørt for mye på smittelegene? – mye taler for det – de er de nye orakler i tiden!

I Sverige ble det holdt demonstrasjoner i Stockholm og Göteborg. Bildet under er fra sentrale Stockholm hvor flere av de som deltok anslår at det kan ha vært opp mot 20 000 demonstranter. Politiet oppgir et sted mellom 8000 og 9000 personer, men vi vet at slike estimater gjort av politietaten kan være langt lavere enn de faktiske tall. I Tyskland ble dette offisielt påklaget fra de som arrangerte demonstrasjonene hvorpå politiet ble nødt til å oppjustere sine estimater betraktelig. Vi kjenner også til dette fra Norske forhold.

ScreenHunter_1045.png

Her er et bilde fra Sergels torg som ligger i sentrale Stockholm. Bildet er hentet fra Aftonbladet som skriver en lengre artikkel om demonstrasjonen. 

En times repotasje fra manifestation Stockholm 22/1 her

Mange holdt opp plakater med budskapet: ”Nej till vaccinpass”, ”Rör inte våra barn” og «Nej till vilkorat frihet» (betinget frihet).

Et filmklipp fra marsjen gjennom gatene i Stockholm.

I Sverige hadde de to store aviser dekket demonstrasjonen med lengre artikler med intervjuer og bilder. I Norge derimot er det ikke mulig å oppdrive en eneste artikkel i de store avisene, mens NRK hadde ca 90 sekunder fra markeringen i Stockholm på nyhetene. I løpet av den tiden rakk de påstå at det var høyreekstreme til stede og samtidig påpeke hvor mange som er ofre for covid i Sverige. Det er bare nok et bevis på at vi ikke har noen nøytral presse som er opptatt av å opplyse om faktiske forhold og ting som skjer i samfunnet. 

Nrk var tilstede hele tiden med et kamerateam på Jerbanetorget, men ingenting av dette ble vist til norske seere, derimot vises noen få sekunders dekning fra Brussel der det ble vist bilder fra en ubehagelig konfrontasjon som hadde oppstått. 

Dette kan ikke sies å være annet enn en ekstrem feilfremstilling av hva som foregikk denne frihetsdagen i 155 byer over hele verden. Hva er motivet for å ikke ville dekke denne verdensomspennende markeringen? – og når man vier det litt oppmerksomhet så er det først og fremst for å fremstille demonstrantene som høyreekstreme eller bøller? 

Det eneste vår statskanal vil vise er en konfrontasjon, og ikke et ord om at nærmer 2000 personer vandret fredlig gjennom hovedstaden i et fakkeltog med ønske om frihet og samhold. 

verdenskart over World Wide Rally

Derimot var nettavisen Steigan.no tidlig på plass med en artikkel om demonstrasjonen i Oslo noen dager før den fant sted og også en ny artikkel om den store demonstrasjonen i Stockholm: «Minst 8000 demonstrerte mot koronapass og tvangsvaksinering i Stockholm»

Vi avslutter med det fine sitatet som sto nederst på artikkelen fra Aftonbladet: 
 
Även Anna Hedman besökte Sergels torg för att manifestera frihet: 

«– Jag vill manifestera frihet och valfrihet, rätten till min kropp och rätten till att bestämma över mitt liv. Det är grundläggande fri- och rättigheter som man har i en demokrati och som man tar bort i diktaturer»   

 
Bilde fra Stockholm 22.01.2022

”Nej till vaccinpass” och ”Rör inte våra barn” står det bland annat på demonstranternas skyltar.

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.