Pandemi og verdenstyranni

Av Peter Koenig
Oversatt av Northern Light

Overdødelighet rapporteres fra Norge, og fra over hele den vestlige verden. En overdødelighet som en aldri tidligere har sett før, mellom 15 % og 25 %, i noen land enda høyere.

Allerede for mer enn ett år siden advarte Dr. Michael Yeadon, tidligere VP Pfizer og vitenskapssjef hos Pfizer, at overdødelighet vil dukke opp i løpet av de neste 3-5 og til og med opptil ti år, på grunn av falske og kriminelle, uprøvde mRNA-»vaksiner». Han utdyper: Etter alle boosterne – 3 til 4 injeksjoner– har immunsystemet mistet opptil 80 % av forsvaret sitt. Dermed er folk mer sårbare for alle sykdommer. I tillegg er det en økning i myokarditt og plutselige dødsfall – selv hos unge mennesker, spesielt de som driver med idrett.

I tillegg forårsaker grafénoksid og andre stoffer som injiseres alle slags kreftformer, for det meste i reproduktive systemer, så vel som flere typer kreft i blodet, i øynene som forårsaker blindhet, lever- og nyresykdommer og mye mer. Disse injeksjonene kalt vaksiner, forårsaker også infertilitet i stor grad. I noen land gikk fødselsveksten ned med 40 % i 2022. Dr. Yeadon advarte om at sykdommene vil være svært vanskelige å spore tilbake til vaksinene, men de er årsaken.

En masseavfolknings-agenda uten sidestykke. Folkemord er et ord som ikke beskriver omfanget av grusomheten som ligger bak det vi nå gjennomlever- det herskerklassen påfører verden. FNs Agenda 2030, alias Klaus Schwabs (WEF) Great Reset og den forbryterske, alt-digitaliserende 4 industrielle revolusjon, inkluderer også en plan for å overta landenes og folks verdier, som aldri er sett og opplevd før i historien. Konkursbo etter covid blir støvsuget for verdier, og inn i hvelvene til finansoligarkene og de mørke usynlige finanskreftene som finansierer og orkestrerer WEF, og som har kontroll over over 90 % av verdens hovedstrømsmedia.

Agenda 2030 ble utarbeidet i svært lang tid, og kan dateres 60 til 100 år tilbake i tid. «Dark Invisible Financial Cabal» fungerer som en kult. For å lykkes, må den villede folket hva den holder på med. I løpet av de siste tiårene har vi faktisk fått mange advarsler om hva vi kan forvente, nemlig et helsetyranni, forsterket av en falsk global oppvarming og en grønn agenda. The New Green er en fascistisk, nyliberal, konstruert miljøvernfarse. I virkeligheten er det langt fra miljøvern, det er det motsatte. Likevel faller folk over hele verden for det. Propagandaen er dødelig, og vi må stoppe det.

Gjennomføringen av planen startet i januar 2020. Først med en konstruert sykdom kalt covid, dødeligheten er omtrent den samme som for en vanlig influensa, mellom 0,03 % og 0,07 %. Og utrolig nok – «Covid-pandemien», eller rettere sagt Plandemien – rammet alle 193 FNs medlemsland på en gang, på samme dag, og det store flertallet av folket trodde på det.

Imidlertid førte en intens mediedrevet fryktkampanje, med strengt totalitært håndhevede mandater om nedstengninger og munnbind, som distanserte mennesker fra hverandre, senket moralen og forsvaret deres, til diktatoriske tiltak og til verdenstyranni. Vesten har i det stille tilsidesatt sine grunnlover, enten ved dekret, eller ved parlamentariske avstemninger, der parlamentarikere ble valgt til å være en del av forbrytelsen. Men det store flertallet av befolkningen har ingen anelse.

Tilbake til overdødeligheten, hva kan vi gjøre? For de fleste av befolkningen er det for sent. De kan bare håpe at injeksjonen de fikk ikke var dødelig, eller at det kan ha vært placebo. Vi bør informere så mange mennesker vi kan om disse grufulle omstendighetene, om overdødeligheten og hvorfor, slik at folk våkner og ikke lenger tar covid-»vaksinene», og slik at de hjelper andre med å våkne.

Vi må iverksette rettsaker mot alle regjeringer som bevisst deltok i denne forbrytelsen, spesielt helseministrene og ledelsen av WHO, FN-systemet, WEF, og den eugenistiske oligarken som vi alle kjenner til, også mot billionærene i kabalen bak. En storjuryrettssak har allerede pekt på de skyldige, med bevisforklaringer fra vitner fra organisasjonene bak denne enorme forbrytelsen.

Vi må umiddelbart stoppe alt som er forbundet til FN Agenda 2030 og WEFs Great Reset, avspore den 4. industrielle revolusjonens digitaliseringsprosess med alle midler, og begynne å reversere alt som har blitt gjort med digitale penger og chip-implantater, med formål å slavebinde og trans-humanisere menneskeheten. Vi må stoppe denne monstrøse forbrytelsen av bibelske proporsjoner.


Fra Global Research, publisert 26 desember 2022. Skrevet av Peter Koenig, tidligere senior økonom hos Verdensbanken, geopolitisk analytiker, skribent og forfatter.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker, video og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The Plan. WHO’s Ten Years of Infectious Diseases (2020 to 2030), Leading to World Tyranny

Gjengitt med velvillig tillatelse fra nettavisen www.derimot.no

Publisert

i

, , , , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.