mRNA vaksinen sannsynlig årsak til overdødeligheten

KASTER DAGENS VARSLERE PERLER FOR SVIN?

Tekst: Kjetil Tveit

Uttrykket «å kaste perler for svin» stammer fra Bibelen, og brukes for å beskrive en situasjon hvor man sløser bort tid, energi og resurser på å gi noe verdifullt til noen som ikke forstår, verdsetter eller respekterer verdien av det de mottar.

Nå går selveste The Telegraf ut med at overdødeligheten vi fikk da vi vaksinerte med mRNA-«vaksinen», som ikke egentlig var en vaksine men en genterapi, kan skyldes denne genterapien.

Overdødeligheten i Norge ligger på nivå med antall nordmenn som falt årlig under andre verdenskrig. Den mye større underskogen er antall kvestede og rekord i sykemeldinger.

Vi snakker om en helsekatastrofe som mangler sidestykke, og som det ser ut til at noen står bak. Mange vil kalle det en krig mot menneskeheten.

Hva sa vi som tidlig advarte?

Jeg spurte Pfizer Norge våren 2021 om de hadde vitenskapelige bevis på at mRNA-«vaksinen» hadde effekt mot smittespredning, om den reduserte antall sykehusinnleggelser, eller forhindret dødsfall.

Jeg visste at de hadde utført en diger randomisert kontrollstudie med 22 000 i intervensjonsgruppen, og 22 000 i placebogruppen.

Hvis vaksinen hadde effekt på harde endepunkter, ville de naturligvis publisert suksessen fra studien.

Svaret fra Pfizer Norge var at de ikke kunne bevise verken effekt på sykehusinnleggelser, dødsfall eller smittereduksjon.

I og med at det gikk skikkelig galt sist vi nødgodkjente en vaksine, Pandemrix i 2009, og at vi selvsagt ikke visste noe om langtidsbivirkningene, hvilte det naturligvis en ekstremt stor risiko for bivirkninger og dødsfall.

Særlig også siden dette var noe annet enn en vaksine. Man skulle teste genterapi i stor skala, på verdens befolkning samtidig.

Så meldte spørsmålet seg. Hvorfor skal man ta en stor risiko i et medisinsk eksperiment, hvis produsenten selv, Pfizer Norge, sier til meg på mail at den egentlig ikke virker?

Jeg skrev på Facebook hva Pfizer Norge hadde sagt, og fikk til svar fra en tannlege, en slektning, at jeg burde fullføre sykepleien!?

Jeg mangler kirurgisk praksis og bacheloroppgaven, og er derfor ikke sykepleier, slik jeg kunne vært.

Men hva hadde det med saken å gjøre?

Plutselig vokste det horn i pannen på venner, bekjente, og andre random nettroll. De kunne ikke svare meg saklig. Det var umulig, for da ville deres egen logiske brist blitt avslørt.

Deres dumhet hadde åpenbart seg, hvis de ikke hadde kamuflert den med alle hersketeknikkene. De brukte gjerne woke-galskapens guilt by association; du er en konspirasjonsteoretiker, derfor tar du feil.

Sånn sett kan man si at den medisinske katastrofen ble muliggjort av woke-kulturen. Man skal underlegge seg kollektivets (konsensus`) ord, og ikke tenke individuelt for da kommer kolektivismens jantelov og tar deg; «tror du at du vet bedre enn vitenskapen du eller». Selv om jeg hadde spurt Pfizer Norge…

Jeg hadde naturligvis rett, og det kunne jeg bevise.

Til en annen slektning forsøkte jeg å bevise at Sverige ikke opplevde noen stor helsekrise selv om de ikke stengte ned. Han avbrøt meg skarpt i det jeg skulle finne statistikken på min mobiltelefon, med at «vi blir nok ikke enige om dette».

Senere har til og med Forskning..no gått ut og sagt at Sverige hadde rett i det lange løp.

Naturligvis hadde jeg rett der også. Plutselig hadde verden blitt enda mer woke, og dermed enda mer politisk korrekte, autoritetstro og kansellerte i enda større omfang enn før. Nå også nær familie.

Ikke nok med at de kansellerte basert på guilt by assosiation, men de nektet å lytte til hva du hadde å si hvis du tilhørte «feil» «tribe» i den enda mer ekstreme tribalismen som hadde oppstått.

I en podcast mellom Asle Toje og Fredrik Solvang kom det tidlig fram at en svensk undersøkelse viste at «antivaksere» var 35 ganger mer hatet i samfunnet enn homofile og transseksuelle.

Det ironiske er at de mest ivrige i denne kollektivistiske kulturmarksistiske retningen, som Fri og Pride er, de woke, de politisk korrekte, var de aller verste til å godta at uvaksinerte skulle ekskluderes med digitalt tvangspass.

De gikk rundt og sa at de var inkluderende, mens de framelsket ekskluderingen.

De valgte selv dumheten, og de valgte selv dobbeltmoralen ved å late som de tilhører en «inkluderende» retning som ønsker «mangfold».

Var det riktig av oss å kaste perler for de falske som valgte ekstrem dumhet?

Hvis de ikke hadde vært kjernefalske (woke), ville de naturligvis hørt etter hva vi sa. Da hadde vi sluppet dette slaktet som skjer i dag, der helsemyndigheten får lov av woke-fellesskapet å kveste og drepe sine egne.

Å kveste og drepe er noe Tedros, generaldirektøren i WHO, er beskyldt for i sitt hjemland. Han som etter den nye pandemitraktaten skal få nesten all makt i FN/WHO/woke-fellesskapet.

Tedros er marxist. Verdens økonomiske forum er også marxister.

Du skal ikke eie noe, men være lykkelig sa de i en video som de senere fjernet fra sine nettsider. Vi skal leie alt av dem, som trekker i trådene i FN-systemet. De woke. Det er disse som deler ut ESG-poeng til bedrifter basert på hvor woke de er.

HVA ER ASTROTURFING?

Johnson & Johnson ble tidligere dømt for astroturfing. Det går ut på at man lager falske grasrotbevegelser.

De ble dømt for astroturfing i forbindelse med blant annet American Pain Society (APS) som krevde mer opiater. De fikk det til å se ut som det var folket som krevde opiater, og laget på denne måten press på politikerne og media. På denne måten var de med å lage opioid-skandalen i USA.

Black Lives Matter (BLM) kaller seg trente marxister. Disse blir også næret av noen ekstremt pengesterke krefter. De er en måte å innføre marxisme på, i likhet med Fri, Pride etc. Ingen av disse er lenger grasrotbevegelser.

Dette er astroturfing, er styrt ovenfra, og er en del av den nye verdensorden.

Jeg ble beskyldt for å være slem, fordi jeg advarte mot mRNA-«vaksinen».

Grunnen til at den politisk korrekte woke-mobben valgte å tro at jeg ga blanke i om folk døde, var fordi de var så falske at de ikke ville se bevisene mine. Når jeg kom med beviser, svarte de med hersketeknikkene, eller forsvant for så å dukke opp et annet sted.

Det blir som å si at «du er slem», og hvis du har noe å si til ditt forsvar, vil jeg ikke høre… som i en standard hekseprosess med andre ord. Det er dette som er kanselleringskulturen (woke) i praksis.

BLM er en måte å snikinnføre den toppstyrte nymarxistiske retnignen.

Da jeg sa at jeg var motstander av BLM, valgte woke-mobben å si at jeg hadde blitt høyreekstrem fordi jeg var rasist!?

Da jeg ville forklare at det ikke var svarte jeg hadde noe imot, men at det var snikinnføring av marxisme, var jeg allerede kansellert. Woke-mobben kansellerer i stedet for å lytte. Altså man kaster perler for svin hvis man forsøker å forklare noe til en som er woke.

Nå er det juni igjen, og en måned feiring av Fri, Pride, og woke-kulturen. Altså kulturmarxismen som skal gjøre oss alle til marxister som ikke skal eie noe, og være glade.

Også i år har jeg gått hardt ut med min motstand mot denne feiringen. Fordi det er ikke grasrot. Det er styrt ovenfra, og er ment fiendtlig mener jeg, som en social engineering, som beviselig har besatt folket av et tankevirus som gjør dem til noen politisk korrekte åndssnobber, som kansellerer.

Også i år har jeg fått woke-folket i kommentarfeltet på Twitter, som forklarer meg at det er slemt av meg å være imot homofile og transseksuelle.

Også i år forklarer jeg at jeg ikke er imot homofile og transseksuelle, men marxismen, woke, og at dette prosjektet setter dem i et dårlig lys, noe som har ført til at flere og flere homofile tar avstand fra Pride.

Også i år svarer de ikke når jeg forklarer dette, men dukker opp med sin egen uvitenhet, som de selv har valgt, fordi de er falske og ikke vil lytte, et annet sted i et annet kommentarfelt.

Jeg har mange ganger følt at jeg kaster perler for svin, men ikke alle er woke (falske) heldigvis. Mange er bare uinformert. Flere og flere lytter.

Nå er det mainstream at myndighetene muligens dreper for fote med vaksiner som ikke egentlig er vaksiner.

Det er ganske heftige opplysninger. Når man vet at de kvester og dreper oss, virker det plutselig ikke lenger så sjokkerende at de vil innføre marxisme også.

Og om du er tilhenger av den nye FN-styrte marxistiske verdensorden, så la oss heller diskutere det.

Hvis du igjen forsøker å dra det i retning at jeg har noe imot homofile eller transseksuelle, betyr det bare at du er woke (falsk). Da er det du som har et problem og ikke jeg.

Det er godt mulig at jeg kommer til å kaste perler for svin en god stund til, siden jeg ser at det tross alt hjelper på de som ikke er helt indoktrinert.

Hvis en tidsmaskin hadde ført meg til året 2020, hadde nok sagt på arbeidsplassen det samme som jeg faktisk sa i mai det året, at dette er begynnelsen på tredje verdenskrig.

Det ble mottatt med latter, men jeg ser nå at jeg hadde et poeng.

En verdenskrig begynner gjerne med en kulturell opptakt. En autoritær og totalitær opptakt. En nazifisering, eller en woke-ifisering i dette tilfellet.

Makt skifter hender, folk drepes (gjerne av egne helsemyndigheter), og kulturrevolusjonen er i gang. Hva er vel krig hvis ikke dette.

https://twitter.com/ABridgen/status/1797939768082460767/photo/1

https://twitter.com/JarleAarstad/status/1797947912678408294/photo/1

Publisert

i

, , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.