Vi beveger oss mot overvåknings-samfunnet uten et pip fra myndighetene

Av Knut Lindtner

Dette er fremtiden hvor Legemiddelindustriens økonomiske behov forankres i globale helsepass. Dette peker mot følgende fremtids-scenario: Enhver som ikke lar seg vaksinere vil kunne nektes samfunnsmessig deltagelse på en rekke områder.

Det som er påfallende er at våre myndigheter ikke informerer befolkningen om det som er i ferd med å skje. En ønsker ingen diskusjon, men vil innføre globale tiltak ubemerket over hodet på folk uten at befolkningen aner det som skjer. Dette er globalisme i praksis og helsekontrolltiltak diktert av WHO som folk tror er et FN-organ, men i virkeligheten er kontrollert av legemiddelindustrien, vil ikke mange stusse på.

Konturene av den nye verden med full digital kontroll over menneskene trer langsomt frem. Hvem som kontrollerer? Ikke befolkningen i hvert fall. Våre politikere sitter tafatte og registrerer knapt det som skjer.

Det er ikke lenge siden det ble brukt uhorvelige ressurser på slike tiltak. Hadde de noen helse-effekt?

Om covid-tiltakene (bl.a. digitale helsepass) har vært en suksess, slik det hevdes, er mer enn tvilsomt. Men det er veldig enkelt å teste, men ingen tør gjøre det. Da må en sammenligne gjennomsnittlig levealder til vaksinerte mot uvaksinerte. Hvis den ikke viser at de vaksinerte lever vesentlig lenger enn de uvaksinerte har tiltakene vært en gigantisk helsepolitisk skandale.

Knut Lindtner
Redaktør

FN tar over EUs COVID-sertifikatprogram. Verdens digitale helsepass

Av Masha Borak Global Research, 28. juni 2023

Den Europeiske Uniones Covid-sertifikat er i ferd med å bli verdens digitale helsepass.

1. juli vil EU-sertifikatet bli den første byggesteinen i FNs verdenshelseorganisasjons Global Digital Health Certification Network som vil omfatte en rekke digitale helsetjenester. Og mens WHO i mai erklærte at COVID-19 ikke lenger utgjør en global helsenødsituasjon, vil det internasjonale sertifikatprogrammet beskytte mot fremtidige pandemier.

Blir dette fremtiden? Skal du reise må du kunne vise til et helse-pass sammen med det vanlige passet.

Arbeidet med sertifiseringsnettverket startet i november i fjor da EU-kommisjonen inngikk en samarbeidsavtale med WHO om globale helsespørsmål. Nettverket ble offisielt lansert denne måneden med Stella Kyriakides , den europeiske kommisjonæren for helse og mattrygghet, som kunngjorde at det frivillige sertifikatprogrammet allerede er tatt i bruk av nesten 80 land.

«En sentral pilar i EUs Covid-respons, EUs digitale Covid-sertifikat skaleres opp til globalt nivå,» sier Kyriakides. Det ble raskt en global standard. Vi jobbet hardt med våre internasjonale partnere for å sikre at deres nasjonale sertifikater kunne bli anerkjent under EUs Covid-sertifikatrammeverk.»

Personlig identifiserbar informasjon vil fortsatt administreres av EUs medlemsland, som vil utstede digitale helsesertifikater og journaler i henhold til WHOs retningslinjer. Organisasjonen vil også sertifisere legitimasjonsmyndighetene i medlemslandene og etablere deres tilknytning til den digitale infrastrukturen som er vert for og finansiert av WHO.

EU-tjenestemenn har skrytt av suksessen til deres digitale helsesertifikater i kampen mot pandemien. En ny rapport fra den uavhengige forskningsgruppen Ada Lovelace Institute hevder imidlertid at kontaktsporingsapper og digitale vaksinesertifikater ble rullet ut uten klare forventninger.

United Nations Taking Over EU COVID Certificate Program. The World’s Digital Health Pass

Gjengitt med velvillig tillatelse fra nettavisen www.derimot.no

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.