Myndighetene og mange eksperter anbefaler IKKE vaksinering av barn mellom 5-11 år!

Myndighetene og andre eksperter anbefaler IKKE vaksinering av ellers friske barn mellom 5-11 år – de anbefaler bare at denne aldersgruppen får et «tilbud». 
Dette er forvirrende dobbelt-kommunikasjon fra våre myndigheter da det å få et tilbud om noe veldig lett kan tolkes som at det anbefales. Hvorfor skal man få et tilbud om noe som ikke egentlig er anbefalt?
Det er nå opp til foreldrene å ta stilling til det å vaksinere sine barn, men denne gangen er det annerledes enn for alle andre vaksiner som blir tilbudt barn – nå er det “på eget ansvar”. 
Hva skjer hvis det oppstår en skade? Lovteksten sier at staten kun har såkalt objektivt ansvar for skader som oppstår som følge av anbefalte eller påbudte vaksinasjoner. Denne vaksinen er ikke anbefalt, men taes på eget ansvar, betyr det at barn som blir skadet etter denne vaksinen ikke har noen rettigheter til å søke om erstatning hos Norsk Pasientskadeerstatning?

Vi vil her se nærmere på det faglige grunnlaget for å gi norske foreldre dette tilbudet og hva FHI skriver om dette i sin egen rapport som danner grunnlaget for beslutningen. 

Publisert

i

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.