Kroatisk patolog fant 52% økning av kreft hos mRNA-vaksinerte

enigma

I et nylig publisert intervju med den kroatiske forskeren og patologen Ivana Pavić redegjøres det for statistiske funn med hele 52% økning av karsinom-kreft i aldersgruppen 15-59 år. 65% av tilfellene ble funnet hos covid-vaksinerte. Kreften kjennetegnes av rask progresjon – hvor den oppdages sent i sykdomsforløpet, tidvis i stadie 3 og 4.

Det er ikke første gang patologer varsler omkring sannsynlig sammenheng mellom mRNA-vaksinene og kreftsykdom.

Som lege og forsker har Pavić siden starten av pandemien advart mot mRNA-vaksinene, samt ovenfor helsemyndightene skissert behovet for relevante tester og verktøy i arbeidet med å avdekke bivirkninger fra vaksinene.

På spørsmål omkring hvorvidt hun anbefaler vaksinen, svarer Pavić kategorisk nei. Selv har hun heller ikke latt seg vaksinere, og begrunner det kunnskapsbasert valget med innsikt som følge av sitt yrke.

Turbokreft

Forsker, overlege og patolog Ute Krüger varslet også tidlig omkring eksplosiv økning av hurtigvoksende kreft hos yngre individer. Hun finner hyppig tumorer på over 4 cm ved diagnostisering, i sjeldne tilfeller opp mot 16 cm, noe som tidligere aldri forekom. I dette intervjuet, med lege Torkel Snellingen gjør hun rede for sine funn i form av caserapporter, bilder og mikroskopi. Kreftregisteret har også alarmert omkring alvorlig økning av både brystkreft og melanom. Giske Ursin ved Kreftregisteret, kalte økningen voldsom våren 2023.

https://kirschsubstack.com/p/pathologist-reports-a-stunning-52

Illustrasjon: Adobe

Publisert

i

, ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.