Internasjonal rett: Polen viser muskler ovenfor Pfizers urimelige vaksineavtaler

enigma

Pfizer saksøker nå Polen for å ikke ha brukt tilstrekkelig grad av tvang ovenfor befolkningen i tilslutning til de eksperimentelle mRNA-vaksinene.

På bakgrunn av pandemiavtalene fra 2020, hvor Pfizer fraskrev seg et hvert økonomisk skadeansvar i kombinasjon med kvantummessige uproposjonerte vaksineavtaler, velger selskapet nå å anklage Polen for mangelfull bruk av tvang ovenfor egen befolkning. Pfizer krever nå erstatning for 60 millioner doser eksperimentell genterapi folket valgte å avvise, til en samlet verdi av 6 milliarder PNL (1,37 USD).

Søksmålet er anlagt i Brussel, noe som gjenspeiler jurisdiksjonen til avtalen signert av EU-kommisjonen. Den første høringen er berammet til 6. desember 2023.

Polens helseminister, Katarzyna Sojka, presiserer at den polske regjeringen ikke vil betale Pfizer for vaksiner befolkningen ikke ønsket å ta. Ministeren påpeker videre at flere stater i EU står overfor en tilsvarende knipe, noe som tyder på at en kollektiv sak kan være under oppseiling.

CEPI og WHOs rolle i avtaleverket

Det er viktig å også presisere CEPI og WHOs medvirkning i henhold til avtalene nasjonene ble tvunget til å godta i starten av pandemien. Som tidligere beskrevet er disse organene nærmest å anse som internasjonale interesseorganisasjoner for legemiddelindustrien.

Polens historisk motstand ovenfor «big pharma»

I lys av historiske forhold – vet man at Polen også tidligere har satt foten ned ovenfor farmasøytisk industri. I 2009 valgte daværende helseminister å fraråde eksperimentell pandemivaksinering mot svineinfluensa. Som man vet ble utfallet den gang at Polen hadde lavere dødelighet fra pandemien enn vaksinerende land de kunne sammenlignes med:

«Massevaksinasjon mot svineinfluensa var totalt unødvendig»
«I Norge vaksinerte 45 prosent av befolkningen seg, mens ingen
vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i
Norge.»

TV2 15.02.2012

Kilde: https://thepeoplesvoice.tv/poland-refuses-to-pay-pfizer-for-covid-vaccines-the-polish-people-chose-to-reject/

Illustrasjon: Adobe

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.