Estimerer kraftig redusert levetid for Covid mRNA-fullvaksinerte

Leserne gjøres oppmerksomme på at artikkelen baserer seg på estimater og er således en hypotetisk prognose basert på foreliggende tallmateriale (red.)

Tekst: Frank Bergman

En urovekkende studie har avslørt at fullvaksinerte mot Covid med mRNA-injeksjoner kan forvente å tape svimlende 25 år av forventet levealder.

Forskerne analyserte offentlige data fra US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Cleveland Clinic Data og risikovurderingsdata fra forsikringsselskaper.

Analysen avdekket en urovekkende trend hvor man finner at levetiden stuper hos vaksinerte etter flere doser av mRNA-vaksinene.

Dataene fra Cleveland Clinic og CDC ble analysert av Josh Stirling. En topprangert forsikringsanalytiker og grunnlegger av Insurance Collaboration to Save Lives. Den ledende dataekspertens funn er svært urovekkende.

Fra 7-35% økt dødelighet

Med utgangspunkt i CDC`s All-Cause Mortality-data finner man at hver vaksinedose øker dødeligheten med 7% fra 2021 til 2022. Hvor de som har fått 5 doser har 35 % større sannsynlighet for å dø i 2022 sett i forhold til i 2021.

Til sammenligning bekrefter studien at personer som ikke er vaksinert – ikke hadde økt sannsynlighet for å dø i 2022 sammenlignet med foregående år.

Dataene viser at for hvert år øker antallet dødsfall dramatisk ettersom alle former for dødelighet akselererer.

Alarmerende nok fortsetter dødsfallene å stige til tross for det synkende nivået av injeksjoner folk får.

Et globalt problem

Overdødelighet er imidlertid ikke et isolert fenomen knyttet til USA. Toppene i plutselige og uventede dødsfall påvirker nasjoner over hele verden .

Ny offisiell statistikk fra Australia viser at overdødeligheten for 2022 var 5162% høyere enn tidligere år.

For et år siden hadde dobbeltvaksinerte australiere  10,72 ganger større sannsynlighet for å få Omicron enn uvaksinerte. Nå er det 20 ganger mer sannsynlige, og for trippelvaksinerte+ hele 35 ganger mer sannsynlig, i følge den siste NSW Health-statistikken.

Forventet redusert levealder fra 80-55 år

Ifølge studien basert på statlige data fra Cleveland, er forventet levealder redusert dramatisk blant vaksinerte. I Nord-Amerika var gjennomsnittlig levealder nesten 80 år.

Imidlertid faller dette tallet for unge mennesker som har blitt fullvaksinert med Covid mRNA-vaksiner.

I følge studien kan en 30 år gammel person som har fått 4 eller 5 vaksiner nå forvente en levealder på 55 år.

Dette er et tap på 25 år fra dagens forventede levealder for for uvaksinerte.

rows of wooden coffins arranged in a grid, mortality rate concept / 3D illustration, rendering

Dramatisk økning av turbokreft

Det var tidligere antatt at man over tid ville se reduksjon i helseskader hos de vaksinerte. Studien fant derimot det motsatte hvor helseskader forårsaket av den enkelte vaksinedose ikke blir mindre over tid. Skadeeffekten ser også ut til å fortsette på ubestemt tid.

Nyheten kommer samtidig som dødsfall fra kreft, hjertesykdom, hjerneslag og andre sykdommer fortsetter å øke blant unge mennesker.

Slay News rapporterte nylig om dramatisk økning i dødelighet blant Covid mRNA-vaksinerte unge mennesker som dør av turbokreft.

Ifølge en ny studie viser offisielle offentlige data en sjokkerende økning i turbokreftdødsfall blant unge mennesker i alderen 15 til 44 år siden 2021.

I løpet av de siste tre årene har leger rapportert skyhøye tilfeller av turbokreft hos Covid mRNA-vaksinere. Noen leger rapporterer om kreft som utvikler seg så raskt at pasientene deres dør innen en uke etter å ha blitt diagnostisert.

illustrasjon: adobe

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.