Covid-etterforskning av politiske topper i UK

Britisk parlamentariker, Andrew Bridgen innkalte nylig lederen av Metropolitan Police i London til et hastemøte. Han har samlet solid dokumentasjon på kriminell aktivitet begått av de øverste toppene i den britiske regjering og statsapparat i forbindelse med pandemihåndteringen og utrulling av de hastegodkjente vaksinene i sitt hjemland.

Anklagene Bridgen reiser er høyst alvorlige, og omhandler blant annet grov korrupsjon, tjenesteforsømmelse, uopprettelige skader på liv og samfunn, samt drap.

Sakskomplekset omfatter også sittende statsminister Rishi Sunak og hans personlige økonomiske interesser i vaksineprodusenten Moderna. Vaksiner han i samtidighet promoterte som trygge og effektive ovenfor den britiske befolkningen.

Bridgen stiller med et stjernelag bestående av forskere, leger, politi og jurister – som samlet vil presentere dokumentasjon omkring de fatale konsekvensene fra pandemihåndteringen og de eksperimentelle vaksinene.

Med sin utrettelige innsats for vaksineskadde – har Bridgen æren blant annet for å ha stoppet innføring av koronavaksinasjon av barn ned til 6 måneders alder. Han har videre bemerket seg ved å sette søkelys på overdødeligheten, med en rekke høringer i det britiske parlamentet. 

Nylig besøkte Bridgen Norge, som ledd i sitt opplysningsarbeide omkring WHO og deres tilstrebelse av sentralisert og juridisk makt over medlemslandene i form av traktaten; International Health Regulation (IHR).

Samtlige norske stortingspolitikere var invitert da Bridgen sammen med jurist Philipp Kruse og lege Meryl Nass deltok på seminar i Oslo 9 februar. Ikke helt overraskende uteble de folkevalgte, så vel som representanter fra norsk presse.

Dr. John Campbells kommentar til Bridgens brev

Intervjuet med Andrew Bridgen i Oslo

Foredrag om WHO og IHR

illustrasjon: adobe

Publisert

i

,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.