Vaksineskandale også i Nederland kommer for dagen

Tekst: Terje Hansen, Lov og Helse

Også i Nederland ser det ut til at den enorme vaksineskandalen kommer opp i dagslyset. I et intervju på videokanalen Redacted News kan du se hele skandalen brette seg ut. Her er Redacted’s egen beskrivelse av hva du ser i videoen:

In story first reported by the U.K.’s Jim Ferguson, hacked data from the Dutch government shows that the E.U. Globalists went after the children and afterwards hundreds of vaccine injuries were reported all across the Netherlands and the EU. Why didn’t we hear about it? Turns out they hid the information and then covered-up the data from the public and then more people were injured.

Se gjerne hele videoen på 40 minutter, her er det mye viktig informasjon:

De tre viktigste temaene som beskrives i denne saken er følgende:

  • Hvorfor det med all sannsynlighet er enorme mørketall på vaksineskader og bivirkninger (vi har tidligere også skrevet om mørketallene).
  • At du i Nederland må signere et erklæring hvis din dødsårsak ikke skal forbli et privat anliggende. en lov som beleilig ble vedtatt i 2020 (en ordning som i mange tilfeller kan ha fine sider, men som også skaper problemer hvis man ønsker å finne ut hvor mange mennesker vaksinen dreper/har drept),
  • Som i UK og Norge er du i Nederland ikke definert som vaksinert før 14-28 dager etter stikket (noe som gjorde at et høyt antall personer som med all sannsynlighet døde av vaksinen i UK ble registrert som uvaksinerte, altså en kjempeskandale),
  • Den enorme sensuren som nå er etablert i Nederland (og Norge, EU, Vesten, osv).
  • Nederlandske myndigheters tildekking av skandalen(e) de har utført i pandemien og med vaksinene.

Ca etter 33:30 ut i videoen er det et interessant avsnitt. I mai 2022 ble nemlig omtrent 600 000 personer fjernet fra vaksineregisteret i Nederland, med begrunnelse i å skulle “optimalisere” systemet. Befolkningsgruppen de fjernet fra vaksineregisteret var alle som hadde emigrert og dødd(!).

I perioden fra og med 2021 til mai 2022 var det rundt regnet ca. 180 000 som hadde emigrert fra Nederland. Det betyr at det per mai 2022 var ca 420 000 personer som hadde dødd etter vaksinering og som i mai 2022 da ble fjernet fra vaksineregistereret. Viktig her å påpeke at dette er døde etter vaksinering, og ikke nødvendigvis av vaksinering.

Dog kan man undre seg litt over dette “stuntet” fra nederlandske myndigheter, og hva slags muligheter eller intensjoner det har ligget i dette mtp. å ytterligere gjøre “cover up” av denne vaksineskandalen.

Kilde: Lov og Helse

Illustrasjon: adobe

Publisert

i

, , , ,

av

Vil du gi oss et bidrag? 

Vipps oss i dag på:

139906

Få varsling når vi publiserer artikler

Slå på varslinger for å få med deg våre nyeste artikler. Ønsker du ikke lengre å få varslinger kan du enkelt slå dem av her.

Bli medlem eller støttemedlem

Støtt vår sak ved å tegne et medlemskap eller send oss et bidrag – vi trenger din støtte i vårt videre arbeide.